Κυκλοφόρησαν οι τελικές εκδόσεις των Adobe Photoshop CS6 και CS6 Extended

24-04-2012

H κυκλοφορία των τελικών εκδόσεων λογισμικού Adobe® Photoshop® CS6 και Photoshop CS6 Extended, είναι πια γεγονός. Διαθέτοντας νέα χαρακτηριστικά και πολλές βελτιώσεις, οι νέες εκδόσεις περιλαμβάνουν σημαντικές καινοτομίες που διευρύνουν τους ορίζοντες της επεξεργασίας εικόνων και εξασφαλίζουν αυξημένη λειτουργικότητα. Το Photoshop CS6 Extended ενσωματώνει τις δυνατότητες επεξεργασίας, σύνθεσης και σχεδιασμού γραφικών του Photoshop CS6, όπως επίσης και προηγμένα εργαλεία για 3D σχεδίαση, επεξεργασία 3D εικόνας και βίντεο και ποσοτικής ανάλυσης, τα οποία καλύπτουν τις εξειδικευμένες ανάγκες των κλάδων της γραφιστικής, της αρχιτεκτονικής, του Διαδικτύου, της ιατρικής, των κατασκευών και της εφαρμοσμένης μηχανικής.

«Η δημιουργικότητα βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών μας – τόσο στην ανάπτυξη μοναδικών εργαλείων όσο και στη διευκόλυνση των χρηστών προκειμένου να δημιουργούν πανέμορφες εικόνες που ξεχωρίζουν από την πληθώρα των εικόνων γύρω μας», δήλωσε ο κ. Winston Hendrickson, vice president products, Creative Media Solutions, της Adobe. «Το Photoshop CS6 είναι ασυναγώνιστο σε δυνατότητες και απόδοση και –όπως διαπιστώσαμε και από την εκπληκτική αποδοχή της πρόσφατης beta έκδοσης – για ακόμη μία φορά κατάφερε να αιχμαλωτίσει τη φαντασία της δημιουργικής κοινότητας παγκοσμίως. Η ‘μαγεία του Photoshop’ είναι ζωντανή και μέσα στο CS6».

Από την κυκλοφορία της beta έκδοσης του Photoshop CS6 το Μάρτιο για λειτουργικά Mac και Microsoft® Windows®, υπήρξαν σχεδόν ένα εκατομμύριο downloads της σουίτας παγκοσμίως, ξεπερνώντας έτσι οποιαδήποτε άλλη beta κυκλοφορία στην ιστορία της Adobe. Με τη νέα κυκλοφορία των τελικών εκδόσεων, τα Photoshop CS6 και Photoshop CS6 Extended μπορούν να αγοραστούν ως αυτόνομες εφαρμογές, ως βασικά στοιχεία της οικογένειας εφαρμογών Adobe Creative Suite 6 και πλέον ως μέρος της πλατφόρμας Adobe Creative Cloud™.

Το Photoshop CS6 περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:
– Content-Aware Patch – Επιτρέπει το μεγαλύτερο έλεγχο αφήνοντας τους χρήστες να επιλέξουν μία περιοχή της εικόνας για τη δημιουργία ενός patch.
– Adobe Mercury Graphics Engine – Η νέα μηχανή γραφικών εκμεταλλεύεται τη μονάδα επεξεργασίας γραφικών στο σύγχρονο hardware για να επιταχύνει την επεξεργασία των εικόνων και τις επεμβάσεις σε μεγαλύτερες εικόνες
– Νέα και επανασχεδιασμένα εργαλεία σχεδιασμού – τα type styles επιτρέπουν το ορθό formatting, τα vector layers επιτρέπουν την εφαρμογή των strokes και προσθέτουν διαβαθμίσεις χρωμάτων στα vector objects, τα προσαρμοζόμενα strokes και οι διακεκομμένες γραμμές δημιουργούνται ευκολότερα, και η γρήγορη αναζήτηση layers είναι μερικά μόνο από τα πολλά νέα εργαλεία.
– Ευέλικτη δημιουργία βίντεο – Η πλήρης γκάμα των γνωστών εργαλείων του Photoshop και μια ομάδα νέων ευέλικτων εργαλείων για βίντεο, επιτρέπουν τη δημιουργία και βελτίωση βίντεο κλιπ.
– Blur Gallery – Ένα απλό νέο περιβάλλον χρήσης με εργαλεία ελέγχου επάνω και μέσα στην εικόνα, που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν γρήγορα φωτογραφικά blur εφέ, συμπεριλαμβανομένων των tilt-shift εφε, επιλογή blur με ένα σημείο εστίασης ή μεταβαλλόμενο blur ανάμεσα σε πολλά σημεία εστίασης.

Το Photoshop CS6 Extended περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά τουl Photoshop CS6 και επιπλέον:
– Mercury Graphics Engine για 3D – Αυξημένη ισχύς και ταχύτητα μέσω της βελτιστοποίησης για 3D επεξεργασία.
– Νέα στοιχεία 3D ελέγχου  –  Βελτιώσεις στο περιβάλλον χρήσης για πιο αποτελεσματικές εργασίες σε 3D
– Νέα 3D εφέ – Είδωλα και σκιές με δυνατότητα drag για τη βελτίωση των εικόνων

 
YouTube Preview ImageΣτην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΝΕΑ 22-03-2019 [0]

Έφυγε από τη ζωή ο Στέργιος Δελιαλής

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, ΝΕΑ 19-03-2019 [0]

Ανακοινώθηκαν οι νικητές στα φετινά Ermis Awards Branding & Design

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ, ΝΕΑ 07-02-2019 [1]

Νέα τουριστική ταυτότητα για το Ηράκλειο Κρήτης

ΝΕΑ 25-01-2019 [0]

Οι Pi6 αποχαιρετούν την Αθήνα και μετακομίζουν στη Ντόχα

ΝΕΑ 06-12-2018 [0]

Άλλη μια χρονιά, άλλη μια αφίσα για το Πατρινό Καρναβάλι

ΝΕΑ 27-11-2018 [2]

Στα άκρα οι σχέσεις Ogilvy και Ermis Awards

ΝΕΑ 08-09-2018 [1]

Άλλη μια χρονιά θριάμβου για την Ελλάδα στα Pentawards

ΝΕΑ 28-08-2018 [0]

Έλληνας σχεδιαστής σε έκθεση του Βρετανικού Μουσείου

ΝΕΑ 24-08-2018 [0]

Τίτλοι τέλους για το TYPO Berlin

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΝΕΑ 03-08-2018 [0]

Μια διεθνής Τριενάλε Αφίσας, γεννιέται στην Κύπροdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).