Έβδομη χρονιά για τα σεμινάρια και εργαστήρια μεταξοτυπίας P.I.Y.

04-02-2020

Τα σεμινάρια και εργαστήρια μεταξοτυπίας P.I.Y. (Print-it-Yourself) Seminars & Workshops επιστρέφουν για έβδομη χρονιά στις 22 Φεβρουαρίου 2020. 

Η μεταξοτυπία, μια από τις αρχαιότερες εκτυπωτικές μεθόδους, χρονολογείται πριν από την βιομηχανική επανάσταση και υπάρχει στην ζωή μας μέχρι και σήμερα. Σαν επαγγελματίες του χώρου και ως άνθρωποι που αγαπάμε αυτή την τέχνη σας προσκαλούμε να δουλέψουμε, να πειραματιστούμε και να μάθουμε καινούργια πράγματα μαζί.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε δημιουργικούς ανθρώπους κάθε ηλικίας με διάθεση και περιέργεια για τις χειρωνακτικές τεχνικές εκτύπωσης, χωρίς να απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση πάνω στο αντικείμενο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στον κόσμο της μεταξοτυπίας τόσο στην παραγωγική όσο και στην καλλιτεχνική πλευρά της. Μέσα από ομιλίες και θεωρία θα περάσουν από όλα τα στάδια της τεχνικής μέχρι την εκτύπωση του δικού τους σχεδίου σε χαρτί και ύφασμα.

Το P.I.Y. διαρκεί 4 σαββατοκύριακα και σκοπός του είναι να μεταδώσει την τέχνη της μεταξοτυπίας με τον πληρέστερο και πιο πρακτικό τρόπο προσφέροντας μια ολοκληρωμένη και διασκεδαστική εμπειρία.
Το πρόγραμμα του P.I.Y. περιλαμβάνει την εκμάθηση της βασικής θεωρίας της μεταξοτυπίας, εργαστήρια σχεδιασμού για μεταξοτυπία, καθώς και εργαστήρια εκτύπωσης σε ύφασμα και χαρτί. Οι συμμετέχοντες καλούνται να τυπώσουν τα δικά τους σχέδια στα υλικά της επιλογής τους (χαρτιά, υφάσματα και ότι άλλο μπορεί κάποιος να φανταστεί) χρησιμοποιώντας όσα χρώματα και όσους διαφορετικούς συνδυασμούς θέλουν στην διάρκεια μιας ολόκληρης ημέρας εκτυπώσεων.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα του P.I.Y.  και στο facebook.Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 07-10-2020 [0]

Έκθεση street art με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και την Ιταλία

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 30-09-2020 [0]

Σειρά σεμιναρίων βιβλιοδεσίας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 10-07-2020 [0]

Ο ρόλος του design μπροστά στην κατάσταση του Covid-19 σε διαδικτυακό συνέδριο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 07-07-2020 [1]

Διαδικτυακό το φετινό Athens Digital Arts Festival

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 01-07-2020 [1]

Αναζητώντας την ομορφιά ξορκίζοντας το ζόφο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 23-06-2020 [0]

When Law goes pop(!)

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 22-06-2020 [0]

Υπάρχει ένα shibui και για εσάς

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 02-06-2020 [0]

Με διαδικτυακή “τελετή” η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ΕΒΓΕ 2020

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 20-02-2020 [0]

Συνέδριο Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας Κύπρου, Graphic Stories Cyprus 6designmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).