Για το θέμα της διατροφής το φετινό Posterheroes

24-01-2014

Έως τις 16 Φεβρουαρίου μπορούν να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι τις συμμετοχές τους στην φετινή διοργάνωση των Posterheroes. Μετά από τρεις διοργανώσεις, που ασχολήθηκαν με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας , την κατανάλωση ενέργειας και τις έξυπνες πόλεις, ο διαγωνισμός Posterheroes ξεκινά ένα διετές πρόγραμμα το οποίο επικεντρώνεται στο σύστημα τροφίμων, το οποίο σχεδιάστηκε για να διερευνήσει τα ζητήματα των τροφίμων και της διατροφής στην στο πλαίσιο του κοινωνικού, οικονομικού και περιβαλλοντικού τους χαρακτήρα.
Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι δημιουργοί να εκφράσουν τις ιδέες τους στο θέμα Food System (διατροφικό σύστημα) με τη δημιουργία μιας αφίσας της 50x70cm .

Η διατροφή είναι η πηγή της ζωής του πλανήτη μας, είναι απαραίτητη για μια βιώσιμη ανάπτυξη βασισμένη στην υγεία όλων των έμβιων όντων.
Το δικαίωμα σε μια υγιή, ασφαλή και επαρκή διατροφή, βρίσκεται στο επίκεντρο του κοινωνικού διαλόγου και των πολιτικών θέσεων.
Το φαγητό είναι στενά συνδεδεμένο με το περιβάλλον, τη φύση, τις διάφορες περιοχές και τα είδη που ζουν σε αυτές, μια και η ποιότητα και η αυθεντικότητα των τροφίμων συνδέονται με την γεωργία και την κτηνοτροφία. Μια σωστή συμπεριφορά στο περιβάλλον μας, σημαίνει σεβασμό στους εαυτούς μας.

Στις μέρες μας, είναι συχνά δύσκολο να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των τροφίμων, αναφορικά με την ποιότητα και την αειφορία στην παραγωγή και στην πώληση των τροφίμων. Ταυτόχρονα, βρίσκοντας την ισορροπία ανάμεσα στη γεωργία και τους φυσικούς πόρους είναι μια εξαιρετικά περίπλοκη υπόθεση.
Οφείλουμε να προωθήσουμε μια αλλαγή στη συμπεριφορά μέσω της διατροφικής εκπαίδευσης και μιας συνεχούς καμπάνιας πληροφόρησης. Υπάρχει 
μια επείγουσα ανάγκη για αλλαγή του διαχειριστικού συστήματος, ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή διατροφή.
Το νέο αυτό σύστημα των διαχείρισης των τροφίμων, που θα πρέπει να είναι τέτοιο που να διασφαλίζει ότι τα τρόφιμα γίνονται μια ανανεώσιμη ύλη, όπου οι πόροι πηγαίνουν από τη μία χρήση στην άλλη, χωρίς απόβλητα, σε συνάφεια κάθε φορά με τις τοπικές ιδιαιτερότητες.

Όλες τις σχετικές πληροφορίες, θα βρείτε εδώ

PH4_COVER_PH_DDW

 Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 15-08-2019 [0]

Ο Δήμος Έδεσσας προσκαλεί το κοινό να επιλέξει το λογότυπό του

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 30-07-2019 [0]

Άλλος ένας οργανισμός αναζητά δωρεάν λογότυπο μέσω ανοιχτού διαγωνισμού

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 19-07-2019 [0]

Η νέα πρωτεύουσα της Αιγύπτου αναζητά όνομα και λογότυπο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 16-07-2019 [0]

Διαγωνισμός λογοτύπου για φοιτητές από φοιτητές

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 15-07-2019 [0]

5ος Διαγωνισμός Αφίσας για την Τυπογραφία

ΆΡΘΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 04-07-2019 [6]

Το πρόβλημα με τον διαγωνισμό λογοτύπου του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 01-07-2019 [0]

Διαγωνισμός για το λογότυπο της Κυπριακής Δικαστικής Υπηρεσίας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 28-06-2019 [0]

Ανοιχτός διαγωνισμός λογοτύπου για τον δήμο Αραδίππου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 06-06-2019 [0]

AWDA: ένας θεσμός που βραβεύει αποκλειστικά γυναίκες designer

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 15-05-2019 [0]

Φοιτητικός διαγωνισμός ετικέτας κρασιούdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).