Άλλη μια χρονιά, άλλη μια αφίσα για το Πατρινό Καρναβάλι

06-12-2018

Όπως επιτάσσει η παράδοση τα τελευταία χρόνια, η επίσημη αφίσα του Πατρινού Καρναβαλιού αποτελεί προϊόν ανοιχτής πρόσκλησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» σε κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει την πρότασή του. Η πρόσκληση αυτή φέτος έφερε συνολικά 23 προτάσεις.

Νικήτρια για φέτος είναι η δημιουργία της Ευτυχίας Παπαζή. Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του Καρναβαλιού, πρόκειται για επαγγελματία γραφίστρια, γεννημένη στη Χίο, που ζει σήμερα στη Δραπετσώνα της Αθήνας και εργάζεται ως υπάλληλος στην Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Η δεύτερη βραβευμένη αφίσα από αυτές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, αποτελεί ιδέα, σχεδιασμό και γραφιστική δημιουργία του Ανδρέα Βέργου από την Πάτρα και η τρίτη των Ιωάννας Tράντζα και Νικόλα Μητσόβα από την Πάτρα.

Με κάθε σεβασμό προς τους νικητές του διαγωνισμού (προς τους οποίους απευθύνουμε τα ειλικρινά μας συγχαρητήρια), δηλώνουμε για μια ακόμα φορά την σταθερή μας θέση ότι ο μεγαλύτερος θεσμός του είδους του στη χώρα μας, θα πρέπει να αντιμετωπίσει το θέμα της οπτικής του επικοινωνίας σε μια πιο σοβαρή και επαγγελματική βάση.

Ευτυχία Παπαζή

Ανδρέας Βέργος

Ιωάννα Tράντζα και Νικόλας ΜητσόβαςΣτην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΝΕΑ 22-03-2019 [0]

Έφυγε από τη ζωή ο Στέργιος Δελιαλής

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, ΝΕΑ 19-03-2019 [0]

Ανακοινώθηκαν οι νικητές στα φετινά Ermis Awards Branding & Design

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ, ΝΕΑ 07-02-2019 [1]

Νέα τουριστική ταυτότητα για το Ηράκλειο Κρήτης

ΝΕΑ 25-01-2019 [0]

Οι Pi6 αποχαιρετούν την Αθήνα και μετακομίζουν στη Ντόχα

ΝΕΑ 27-11-2018 [2]

Στα άκρα οι σχέσεις Ogilvy και Ermis Awards

ΝΕΑ 08-09-2018 [1]

Άλλη μια χρονιά θριάμβου για την Ελλάδα στα Pentawards

ΝΕΑ 28-08-2018 [0]

Έλληνας σχεδιαστής σε έκθεση του Βρετανικού Μουσείου

ΝΕΑ 24-08-2018 [0]

Τίτλοι τέλους για το TYPO Berlin

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΝΕΑ 03-08-2018 [0]

Μια διεθνής Τριενάλε Αφίσας, γεννιέται στην Κύπροdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).