Νέα ιστοσελίδα για την Semiotik Design Agency

21-07-2018

Για να είναι ουσιαστική και αποτελεσματική, η ψηφιακή παρουσία μιας εταιρείας πρέπει να αντανακλά ταυτόχρονα τόσο το παρόν όσο και το μέλλον της. Πρέπει να αναδεικνύει το πού βρίσκεται η εταιρεία σήμερα (και πώς έφτασε ως εδώ), αλλά και να δίνει σαφείς ενδείξεις για το πού επιδιώκει να φτάσει, ποιοι είναι οι στόχοι της και οι φιλοδοξίες που της δίνουν ώθηση. Αυτή η πληροφορία δεν μεταδίδεται μόνο από το περιεχόμενο, αλλά και από τον ίδιο τον σχεδιασμό και τη μορφή ενός δικτυακού τόπου – πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον δικτυακό τόπο ενός design agency. 

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη το “ψηφιακό είδωλό” της να αντανακλα πιο πιστά τη φιλοσοφία και το έργο της, η Semiotik Design Agency πρόσφατα ολοκλήρωσε τον ολικό ανασχεδιασμό του website της, ανανεώνοντας πλήρως την ψηφιακή της εικόνα. Η φιλοσοφία της Semiotik για το design βασίζεται στην έρευνα και τη μελέτη, με στόχο τη δημιουργία λύσεων ευθυγραμμισμένων με τους στόχους κάθε έργου. Ακολουθώντας αυτή τη λογική που διέπει κάθε δραστηριότητα της εταιρείας, το νέο site είναι αποτέλεσμα διερεύνησης και μελέτης, τόσο όσον αφορά στην επιλογή του περιεχομένου, όσο κυρίως προς τον καλύτερο τρόπο παρουσίασης του περιεχομένου. 

Πρόκειται για ένα portfolio site, με έμφαση στη δυναμική και δημιουργική παρουσίαση των έργων της Semiotik. Η επιλογή των έργων που παρουσιάζονται έχει γίνει με γνώμονα την ανάδειξη της ευρείας γκάμας αναθέσεων που έχει διαχειριστεί κατά καιρούς η εταιρεία και των υπηρεσιών που παρέχει, ενώ ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στον τρόπο “εικονογράφησης” κάθε έργου μέσω του σχετικού φωτογραφικού υλικού. 

Η παρουσίαση των έργων συνυπάρχει στο website με κάποιες καινούριες και πιο απρόσμενες ενότητες, όπως το αρχείο της βιβλιοθήκης της Semiotik, που δημοσιοποιείται για πρώτη φορά. Στόχος της εταιρείας ήταν να προσφέρει μια διαφορετική, πιο προσωπική “ματιά” στις πηγές από όπου αντλεί πληροφορίες, γνώσεις και έμπνευση, αλλά και μια εναλλακτική οδό κατανόησης του σχεδιαστικού της έργου. Μπορείτε να επισκεφτείτε το νέο site εδώ Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 21-09-2020 [2]

Από την Red Creative τα 55α Δημήτρια

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 04-09-2020 [0]

Η οπτική ταυτότητα του 61ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 17-07-2020 [19]

H νέα ταυτότητα του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 14-05-2020 [6]

Εναλλακτική για μάσκες προσώπου

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 15-04-2020 [1]

Μια γραμματοσειρά εμπνευσμένη από τις ημέρες του Koρωνοϊού

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 29-03-2020 [0]

Επετειακός λογότυπος για το τα 200 χρόνια από το 1821 και από την Αμερικανική Πρεσβεία

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 20-03-2020 [0]

Σλοβένος γραφίστας εμπνέεται από τον COVID-19

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 14-02-2020 [0]

Η νέα ταυτότητα της Aegean

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 10-02-2020 [2]

Η Beetroot σχεδιάζει για τα 200 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 22-11-2019 [1]

Εναλλακτικές κινηματογραφικές αφίσες από τον Γιώργο Προμπονάdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).