Μέσω ανοικτού διαγωνισμού αναζητά λογότυπο ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας

21-05-2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό για νέο Λογότυπο – Σήμα του, το οποίο θα σηματοδοτεί και θα ενοποιεί τις πολύπλευρες δραστηριότητες του Σωματείου. Ο διαγωνισμός είναι δίμηνος και θα διεξαχθεί από 15 Απρίλιου έως 31 Μαΐου, με σκοπό το νέο λογότυπο να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα μέσα επικοινωνίας του Σωματείου, ηλεκτρονικά και έντυπα.

Ο λογότυπος/σήμα του Σωματείου θα πρέπει να εκφράζει και να αποτυπώνει με πρωτότυπη και υψηλής αισθητικής σύνθεση τα στοιχεία και χαρακτηριστικά που απορρέουν από την ταξική δράση του, όπως αυτά εκφράζονται στο σύνθημα: «Νόμος οι ανάγκες μας – Καθήκον μας ο αγώνας”.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο «απευθύνεται και καλεί τους εργαζόμενους στον κλάδο και όχι μόνο, από όλους τους χώρους δουλείας, που εμπνέονται από τους αγώνες και το όραμα του για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και εκτιμούν το ρόλο του ως σταθερού υπερασπιστή των εργατικών συμφερόντων, των κυριαρχικών δικαιωμάτων, της ειρήνης και της αλληλεγγύης των λαών, όπως και την προσφορά του στην ανάπτυξη των τεχνών και του προοδευτικού καλλιτεχνικού έργου, να συμβάλουν με τη δημιουργική συμμετοχή τους στην επιτυχία του διαγωνισμού. Η κάθε συμμετοχή και δημιουργική πρόταση, που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις διαμόρφωσης Λογότυπου – Σήματος, θα εκτιμηθεί και θα αξιοποιηθεί ως συνεισφορά στην ευρύτερη ανάπτυξη των καλλιτεχνικών μορφών και μέσων έκφρασης του σωματείου καθώς και των σχέσεών του με τους δημιουργούς».

Οι υποβολές σχεδίων θα μπορούν να γίνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: logo@siya.grΣτην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΦΟΡΑ 07-04-2020 [0]

Πρωτοβουλία Ελλήνων γραφιστών σχετική με το COVID-19

ΔΙΑΦΟΡΑ 24-07-2019 [0]

Graphic Stories – Γραφιστορίες 

ΔΙΑΦΟΡΑ 10-05-2019 [0]

Architect Show 2019

ΔΙΑΦΟΡΑ 14-03-2019 [0]

Το Ίδρυμα Ωνάση ψηφιοποιεί και διαθέτει δωρεάν τη χειρόγραφη γραμματοσειρά του Καβάφη

ΔΙΑΦΟΡΑ 30-01-2019 [0]

Πολυτελή επενδυμένα κουτιά Luxury Packaging Rigid Boxes από την LPJ: μία προσιτή πολυτέλεια για όλους

ΔΙΑΦΟΡΑ 04-10-2018 [0]

Anthon Beeke 1940-2018

ΔΙΑΦΟΡΑ 22-01-2018 [0]

Διαγωνισμός αφίσας για την έξοδο του Μεσολογγίου

ΔΙΑΦΟΡΑ 05-12-2017 [0]

Find my Font: εφαρμογή αναγνώρισης γραμματοσειρών made in Greece

Έβδομη συνάντηση για το ελληνικό ντιζάιν στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάσηdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).