Διαγωνισμός λογοτύπου από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκιάθου

11-11-2012
Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκιάθου με την υπ’αρ. 6/ 29-10-2012 απόφασή του προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισµό ιδεών για τη σχεδίαση λογοτύπου αυτού, χωρίς χρηµατικό έπαθλο και παρακαλεί οποιονδήποτε, ασχέτως της επαγγελµατικής του ή µη ενασχόλησης, θα ήθελε να βοηθήσει στην οργάνωση του νεοσυσταθέντος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου να συµµετάσχει µε µία µόνο πρόταση – παρουσίαση.
-Το λογότυπο πρέπει να είναι σχεδιασµένο σε δύο µορφές: ασπρόμαυρο και έγχρωμο και µε τέτοιες τεχνικές προδιαγραφές, ώστε να µπορεί να αναπαραχθεί σε οποιαδήποτε εφαρµογή (π.χ. πινακίδες, σφραγίδες, κάρτες, επιστολές αλληλογραφίας, φάκελοι αλληλογραφίας κ.λ.π.).
-Η παρουσίαση της κάθε πρότασης θα πρέπει να είναι τυπωµένη σε Α4 χαρτί γραφής 80 γρ. με το ονοματεπώνυμο τού ή τής δηµιουργού ή την επωνυµία της επιχείρησης στο εξώφυλλο και σε κάθε φύλλο.
-Κάθε πρόταση θα πρέπει να συνοδεύεται και µε ανάλογο κείµενο αιτιολογίας/ επεξήγησης της σύλληψης της ιδέας από τον δηµιουργό της.
– Η ανάδειξη του νικητή του διαγωνισµού θα γίνει από τα µέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Στο νικητή του διαγωνισμού δεν προβλέπεται χρηματική αποζημίωση αλλά η βράβευσή του στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης καθώς και η μνεία του ονόματός του με ειδικές αναφορές και καταχωρήσεις.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν ευχαριστήρια συμμετοχής και οι προτάσεις τους θα αναρτηθούν στα γραφεία του ΔΛΤΣ.
-Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους έως τις 10 Δεκεμβρίου του 2012.
-Οι φάκελοι με τις προτάσεις θα κατατεθούν ή θα ταχυδρομηθούν στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου.
Τηλέφωνα παροχής πληροφοριών: Πασχάλης Πασχάλης, πρόεδρος ΔΛΤΣ, 2427 0 21576 και 697242400

4 Responses

 • Μιχάλης

  Εγώ, σαν γραφίστας, με σημερινή απόφασή μου, προκηρύσσω ανοικτό διαγωνισμό ιδεών για την ανάληψη της οργάνωσης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκιάθου χωρίς χρηματικό έπαθλο και παρακαλώ οποιονδήποτε ασχέτως της επαγγελματικής του ή μη ενασχόλησης, θα ήθελε να βοηθήσει στην οργάνωση του νεοσυσταθέντος ΔΛΤΣ να συμμετάσχει με μία μόνο πρόταση – παρουσίαση.
  Στο νικητή του διαγωνισμού δεν προβλέπεται χρηματική αποζημίωση αλλά η βράβευσή του στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης καθώς και η μνεία του ονόματός του με ειδικές αναφορές και καταχωρήσεις.
  Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν ευχαριστήρια συμμετοχής και οι προτάσεις τους θα αναρτηθούν στα γραφεία της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας.

  Καλή σας μέρα!

 • Μιχάλης

  Α! Ξέχασα: Η ανάδειξη του νικητή του διαγωνισμού θα γίνει από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας.

 • Marilena

  Πάτε καλά μωρέ??? Όλοι οι Δήμοι, λιμεναρχεία, αεροπορικές και ότι άλλο θές βγάζουν έτσι αβέρτα ανοικτό διαγωνισμό για ότι θέλουν να κάνουν χωρίς να δώσουν φράγκο???!!!!! Τι μόδα είναι αυτή??? Και ΑΝΤΕ είναι μόδα….γιατί τα αναρτούν αυτά σοβαρά site που απευθύνονται σε επαγγελματίες γραφίστες???

  Καλά αυτοί είναι άμυαλοι…αλλά γιατί να τους δοθεί η δυνατότητα να απευθυνθούν σε ανθρώπους που ΤΡΩΝΕ απο αυτό το Επάγγελμα?????

 • Haris

  Ανοίγω την “Ζωγραφική” και ρίχνομαι με τα μούτρα στην δουλειά!Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 23-09-2020 [0]

Οι διακριθέντες των ΕΒΓΕ 2020 στα ADC*Europe Awards

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 10-09-2020 [0]

Σπάστε τα Τείχη το θέμα του 5ου Διεθνoύς Διαγωνισμού Αφίσας από το Graphic Stories Cyprus


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 21-07-2020 [0]

Έως €15.000 για τους νικητές του διαγωνισμού για την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστημικού Προγράμματος

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 01-06-2020 [4]

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας προσφέρει €1.000 για το νέο του λογότυπο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 29-05-2020 [0]

Ένα μυστήριο στον ανοικτό διαγωνισμό για το λογότυπό της Σίφνου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 03-05-2020 [1]

Διαγωνισμός για την τουριστική ταυτότητα της Κύπρου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 29-04-2020 [2]

Νέους λογότυπους αναζητά η ΕΡΤ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 17-04-2020 [0]

Πρόσκληση δημιουργίας από το περιοδικό gr design

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 18-02-2020 [2]

Διαγωνισμός λογοτύπου για τα 2500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 17-02-2020 [0]

Τελευταία εβδομάδα υποβολών για τα European Design Awards 2020designmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).