H Sony παντρεύει τα κυάλια με τη βιντεοκάμερα (!)

08-09-2011

Tα DEV-5 και DEV-3 από τη Sony είναι τα πρώτα στον κόσμο ψηφιακά κυάλια τα οποία μπορούν να εγγράψουν Full HD βίντεο με στερεοφωνικό ήχο με το πάτημα ενός κουμπιού. Για πρώτη φορά, μπορείτε να αιχμαλωτίσετε αυτή την απίθανη στιγμή που παρατηρήσατε και να την απολαύσετε αργότερα στην HD τηλεόρασή σας. Υπάρχει επίσης λειτουργία εγγραφής 3D η οποία καταγράφει τη σκηνή σαν ένα συναρπαστικό στερεοσκοπικό βίντεο για να το απολαύσετε στη δική σας 3D τηλεόρασή σας (!!!).
Το μεταβλητό zoom και στα δύο μοντέλα, σας επιτρέπει να σαρώσετε μια μεγάλη περιοχή σε χαμηλή μεγέθυνση πριν ζουμάρετε για να εντοπίσετε το θέμα σας, όπως μια μακρινή μπαλιά στο γκολφ, ή πουλιά στο λιβάδι.
Αν ενεργοποιήσετε το ψηφιακό zoom σε μεγεθύνσεις πάνω από 10x, το μοντέλο DEV-5 ανεβάζει το συνολικό εύρος μεγέθυνσης από 0.9x έως και 20x, ανταγωνιζόμενο πολλά ισχυρά συμβατικά κυάλια της αγοράς. Το DEV-3 φέρνει κοντά την άγρια πανίδα, σκηνές δράσης στα σπορ και αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες με μια μέγιστη μεγέθυνση 10x.
Σε αντίθεση με τα κλασικά κυάλια, η ηλεκτρονική αυτόματη εστίαση κρατά το θέμα σας συνεχώς εστιασμένο, ακόμη και όταν κινείται. Ένας εύκολος στην πρόσβαση, περιστροφικός διακόπτης επιτρέπει και άνετη χειροκίνητη εστίαση με τις άκρες των δακτύλων. Είναι ιδανική για να εστιάζετε επιλεκτικά στο αντικείμενο που επιθυμείτε, αντί στα κλαδιά που κρέμονται ή σε άλλα εμπόδια μέσα στο οπτικό σας πεδίο.
Όταν γυρίσετε σπίτι, συνδέστε τα κυάλια μέσω της θύρας HDMI® σε οποιαδήποτε HD τηλεόραση, για να μοιραστείτε το υλικό σας στη μεγάλη οθόνη. Υπάρχει επίσης μια θύρα USB για να μεταφέρετε τα βίντεο κλιπ στον υπολογιστή σας – για να τα αποθηκεύσετε ή για να τα επεξεργαστείτε και να τα μοιραστείτε με φίλους και συγγενείς.
Το DEV-5 και το DEV-3 διαθέτουν ένα μινιμαλιστικό, διακριτικό design τύπου ‘stealth’, το οποίο δεν έχει κουμπιά που αποσπούν την προσοχή ή εξωτερικά χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να προδώσουν τη θέση σας στο πεδίο ενώ παρατηρείτε την άγρια πανίδα.
Επιπλέον, το DEV-5 διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη GPS ο οποίος γεωαναφέρει αυτόματα τα βίντεο κλιπ ενώ εσείς ταξιδεύετε ή μετακινείστε. Τα κλιπ και οι εικόνες που έχουν γεωαναφερθεί, μπορούν να τοποθετηθούν μετά τη λήψη σε online χάρτες (απαιτείται συμβατό λογισμικό).
Και τα δύο μοντέλα κυάλια συνοδεύονται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία (NP-FV70) υψηλής χωρητικότητας, η οποία επαρκεί για περίπου 3 ώρες εγγραφής σε 2D με μια και μόνο φόρτιση. Ο υπολειπόμενος χρόνος ζωής της μπαταρίας προβάλλεται σε λεπτά μέσα στο ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο, για να είστε σίγουροι για το χρόνο εγγραφής που σας απομένει.

One Response

 • bobo

  meh, νωρίτερα η bushnell είχε παντρέψει τα κυάλια με την φωτογραφική μηχανή (!), ενώ η canon ήταν πρωτοπόρα στη σταθεροποίηση εικόνας…

  «ουάου!», θα σκέφτεται το νέο τάργκετ γκρουπ της ιστοσελίδας (μέχρι να μάθει τις τιμές, τις οποίες παραλείψατε)…

  🙂

  απορία:..
  τα advertorial δεν πρέπει να έχουν κάποια επισήμανση;..Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΦΟΡΑ 14-03-2019 [0]

Το Ίδρυμα Ωνάση ψηφιοποιεί και διαθέτει δωρεάν τη χειρόγραφη γραμματοσειρά του Καβάφη

ΔΙΑΦΟΡΑ 30-01-2019 [0]

Πολυτελή επενδυμένα κουτιά Luxury Packaging Rigid Boxes από την LPJ: μία προσιτή πολυτέλεια για όλους

ΔΙΑΦΟΡΑ 04-10-2018 [0]

Anthon Beeke 1940-2018

ΔΙΑΦΟΡΑ 22-01-2018 [0]

Διαγωνισμός αφίσας για την έξοδο του Μεσολογγίου

ΔΙΑΦΟΡΑ 05-12-2017 [0]

Find my Font: εφαρμογή αναγνώρισης γραμματοσειρών made in Greece

Έβδομη συνάντηση για το ελληνικό ντιζάιν στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

ΔΙΑΦΟΡΑ 14-09-2017 [0]

Επετειακή έκδοση για το backpacker.gr

ΔΙΑΦΟΡΑ 05-07-2017 [6]

Εκεί που ζουν οι νυχτερίδες

ΔΙΑΦΟΡΑ 12-05-2017 [0]

Ραντεβού στ’ άστρα με πέντε σημαντικούς δημιουργούς

ΔΙΑΦΟΡΑ 03-05-2017 [0]

Δέκα χρόνια εν αναμονή για την Πολυτεχνική Σχολή Πανεπιστημίου Αιγαίουdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).