Σοφία Γεωργοπούλου και Designers United παρόντες στο φετινό Πανόραμα Design

10-11-2011

Συνεχίζοντας την αντίστροφη μέτρηση για το φετινό Πανόραμα Design, αποκαλύπτουμε ένα ακόμη ζεύγος ομιλητών. Πρόκειται για την Αθηναία Σοφία Γεωργοπούλου και τους Θεσσαλονικείς Designers United.

Η παρουσίαση της Σοφίας Γεωργοπούλου αφορά στον επανασχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας για τις “Χρωματιστές Μέρες” μιας εταιρείας η οποία εδώ και επτά χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της βιωματικής εκπαίδευσης, με προγράμματα για παιδιά (σχεδιασμένα από ειδικούς παιδαγωγούς-εμψυχωτές), καθώς και επιμορφωτικά σεμινάρια ενηλίκων. Τα προγράμματα καλύπτουν ένα σύνολο εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών θεμάτων με άξονα το θεατρικό παιχνίδι, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να παίξουν, να εκφραστούν και να δημιουργήσουν.
 Θα αναπτυχθoύν όλα τα στάδια ολοκλήρωσης του εν λόγω project, από το  αρχικό brief, τα πρώτα σχέδια, έως τον τελικό σχεδιασμό και το feedback του πελάτη.

H παρουσίαση των Designers United έχει να κάνει με μια δουλειά με διεθνή πελάτη. πρόκειται για τη διοργάνωση του Volvo Ocean Race. «Όπως σχεδόν σε κάθε θαλάσσιο αγώνισμα, ο ενστικτώδης φόβος/σεβασμός μας για τον ωκεανό υπονοεί ότι η ιστιοπλοΐα μπορεί να τραβήξει την προσοχή μας με τέτοιο τρόπο που κανένα άλλο άθλημα δεν μπορεί». Με αυτά ακριβώς κατά νου οι Designers United σχεδιάζουν μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών που προβάλλεται σε ολόκληρο τον πλανήτη.

 

Το όγδοο Πανόραμα Design, διοργανώνεται από το περιοδικό +Design στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138, Αθήνα) στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2011. Κάθε μέρα για την επόμενη εβδομάδα, θα παρουσιάζουμε από εδώ τους φετινούς ομιλητές.
Εισιτήρια για το Πανόραμα μπορείτε να αγοράσετε στην τιμή προπώλησης (με σημαντική έκπτωση) μέχρι και τις 3 Δεκεμβρίου, είτε online είτε τηλεφωνικώς στο 2109523617.
Ισχύουν ακόμα περισσότερο μειωμένες τιμές για τα (ταμειακώς εντάξει) μέλη της Ένωσης Γραφιστών, φοιτητές και ανέργους, απαραιτήτως με τη επίδειξη κάρτας μέλους, φοιτητικής ταυτότητας (ή βεβαίωσης γραμματείας) και κάρτας ανέργου αντίστοιχα.
Περισσότερα εδώΣτην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ 12-07-2017 [0]

Νέα δημιουργική δεκαετία για τον Αλέξανδρο Γαβριλάκη

Σουσάμι Άνοιξε!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ 17-07-2015 [0]

Ένας Έλληνας σχεδιαστής για την Αlfa Romeo

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΝΕΑ 11-02-2015 [0]

O Δημήτρης Κολιαδήμας παρουσιαζει την Semiotik Design Agency

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΝΕΑ 28-01-2015 [6]

O Δημήτρης Παπάζογλου σε νέο κεφάλαιο της καριέρας του

Η Dasc αναλύει την τέχνη του brief στο designAthens

H NotoriusGrey αναλύει στο designAthens τις σχέσεις σχεδιαστή-πελάτη

Οδηγός επιβίωσης για σχεδιαστές από την Kommigraphics στο designAthens

Five Eight and Athanco wear their sunglasses at night

O Νέαρχος Ντάσκας μιλά στο designAthens για το design και τη μουσικήdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).