Αλλαγή σελίδας για τον Stefan Sagmeister

25-07-2019

Την απόσυρσή του από τον επαγγελματικό στίβο του σχεδιασμού οπτικής εποικοινωνίας ανακοίνωσε ο μεγαλύτερος “αστέρας” του χώρου των τελευταίων χρόνων, Stefan Sagmeister. Στα 56 του χρόνια και χορτασμένος από αναγνώριση και επιτυχίες σε όλους τους τομείς, ο γνωστός σχεδιαστής σχολίασε ότι πιστεύει ακράδαντα ότι είναι σημαντικό οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται στ’ αλήθεια για το ντιζάιν να παράγουν εμπορικές δουλειές, αφού αυτές είναι που επηρεάζουν την οπτική ταυτότητα του κόσμου μας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Παράλληλα όμως, είπε ότι αισθάνεται πως αυτός προσέφερε στο συγκεκριμένο τομέα ό,τι είχε να προσφέρει και πως είναι καιρός να επικεντρωθεί σε προσωπικά project, τα οποία ελεύθερα από πελάτες θα εξερευνούν την ιστορία την ομορφιάς.

Πριν από επτά χρόνια είχε αιφνιδιάσει τον κόσμο που παρακολουθεί την σκηνή του διενθνούς ντιζάιν όταν τοποθέτησε μια 25χρονη τότε υπάλληλό του ως ισότιμη εταίρο του και μετονόμασε την εταιρεία του σε Sagmeister & Walsh. Tώρα το όλο εγχείρημα πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα, αφού το γραφείο, μετά την αποχώρηση του Sagmeister γίνεται απλά & Walsh.

H ίδια η Jessica Walsh ανακοίνωσε ότι η κατεύθυνση του νέου σχήματος θα βαίνει περισσότερο προς τον σχεδιασμό της στρατηγικής των brands. «Από πολλές απόψεις είμαστε το ίδιο γραφείο—ίδιοι υπάλληλοι, ίδιο κτήριο, πολλοί ίδιοι πελάτες. Από την άλλη, σε αυτό το νέο κεφάλαιο θέτουμε νέους στόχους και ένα νέο όραμα για το μέλλον. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να βρουν το δικό τους “παράξενο στοιχείο”, είναι κάτι που όλοι έχουμε μέσα μας και που μας βοηθά να ξεχωρίζουμε από όλους τους υπόλοιπους». 

2 Responses

  • Νικος Μπέης

    Όταν διαβάζω αυτά τα τσιτάτα “Endless passion, hard work, shit will happes” και “Find your wireness and show it proudly από γραφίστες… Δηλάδη ένα γουάουνες και μεγαλοστομίες παντού… Γι’ αυτό κάποιοι σαν τον Sagmeister ειναι μοναδικοί.

  • Γιώργος Αργυρόπουλος

    Εντάξει. Την κάρφωνε.Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΝΕΑ 16-07-2020 [0]

Αναβολή για τον Οκτώβριο του 21 παίρνει η Syskevasia

ΝΕΑ 08-07-2020 [1]

Mια αφοπλιστικά ειλικρινής προκήρυξη από την Κύπρο

ΝΕΑ 06-07-2020 [11]

Tα αποτελέσματα των βραβείων Ermis Branding and Design 2020

ΝΕΑ 27-06-2020 [0]

‘Εφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Milton Glazer

ΝΕΑ 24-06-2020 [1]

H πρωτοβουλία Designers Act τραβά την προσοχή της ΕΕ

ΝΕΑ 17-06-2020 [0]

Aνακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των φετινών βραβείων D&AD

ΝΕΑ 11-06-2020 [0]

Αυλαία για τα ΕΒΓΕ 2020

ΝΕΑ 04-06-2020 [0]

Νέος τόμος ΗΥΦΕΝ

ΝΕΑ 28-05-2020 [0]

Διαχείριση σχεδιασμού στην οπτική επικοινωνία το νέο βιβλίο του Βαγγέλη Χατζηθεοδώρου

ΝΕΑ 20-05-2020 [0]

Oι ελληνικές διακρίσεις στα dieline 2020designmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).