Ανοικτός διαγωνισμός σήματος και σλόγκαν για την υποψηφιότητα της Τρίπολης

26-11-2014

Το έτος 2021 θα αναδεχθεί μια Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα από την Ελλάδα και μια από την Ρουμανία. Η υποψηφιότητα της πόλης της Τρίπολης θα στοχεύσει στην ανάδειξη της μοναδικότητάς της σε σχέση με άλλες υποψήφιες ελληνικές πόλεις, για την διεκδίκηση του τίτλου και στην ενδυνάμωση των στοιχείων που προσδίδουν στην πόλη της Τρίπολης την Ευρωπαϊκή διάσταση, που απαιτείται να έχει, προκειμένου να διεκδικήσει με επιτυχία τον εν λόγω τίτλο. Η υποψηφιότητα θα τεθεί ως : TRIPOLIS-ARCADIA 2021.

Με αυτά κατά νου οι υπεύθυνοι της πόλης της Τρίπολης προκηρύσσουν ανοικτό διαγωνισμό για το σήμα και το σλόγκαν της υποψηφιότητας της Τρίπολης ως Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας για το Έτος 2021.

Φυσικό Αντικείμενο
Το φυσικό αντικείμενο του διαγωνισμού περιλαμβάνει:
i.Το κεντρικό σήμα της υποψηφιότητας.
ii.Εφαρμογές του σήματος σε έντυπα αλληλογραφίας, ιστοσελίδα, αφίσες, αυτοκόλλητα, σημαίες, μπλουζάκια, κούπες και άλλα διαφημιστικά αντικείμενα, όπως και σε μεγάλες επιφάνειες π.χ. αερόστατο, ταμπέλες σε εθνική οδό, ταμπέλες στην πόλη κλπ.
iii.Αναλυτικό σκεπτικό και μορφής και συμβολισμών.
iv.Σλόγκαν που μπορούν να συνοδεύουν το σήμα.

Όροι Συμμετοχής
Η Οργανωτική Επιτροπή διοργανώνει διαγωνισμό, σύμφωνα με όσα ορίζονται στους παρόντες όρους (και οι οποίοι θα διορθωθούν σύμφωνα με την υπό σύνταξη μελέτη της Δ/νση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Οργάνωσης και Πληροφορικής)
Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε:
i.Νομικό πρόσωπο της ημεδαπής ή αλλοδαπής.
ii.Φυσικό πρόσωπο, που διαμένει είτε στην ημεδαπή (εντός της Ελληνικής Επικράτειας) είτε στην αλλοδαπή, έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.
iii.Άτυπη ομάδα εθελοντικής δράσης φυσικών προσώπων.
iv.Σύμπραξη Νομικών προσώπων.

Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 πμ (εφεξής «Έναρξη Διαγωνισμού») έως την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 12:00 πμ (εφεξής «Λήξη Διαγωνισμού»).

Επιλογή Σλόγκαν και αμοιβή (δίκην χρηματικού επάθλου)
Ειδική τριμελής κριτική επιτροπή, η οποία θα οριστεί από την Οργανωτική Επιτροπή, αποτελούμενη από ανθρώπους εγνωσμένου κύρους από τους χώρους της τέχνης και της επικοινωνίας, θα αναδείξει (3) τρία Σήματα- Σλόγκαν, τα οποία θα δημοσιευθούν. Θα ακολουθήσει παρουσίαση των τριών σημάτων σε ειδική ανοικτή εκδήλωση που θα γίνει για το σκοπό αυτό. Τα τρία σήματα θα υποβληθούν σε ηλεκτρονική ψηφοφορία, η οποία θα λάβει χώρα από 26/12/14 έως 19/01/15 και θα ληφθεί υπόψη στην τελική αξιολόγηση αυτών.

Η Οργανωτική Επιτροπή και ο Φορέας «TRIPOLIS-ARCADIA 2021», θα χρησιμοποιήσουν τα τρία σήματα και τις εφαρμογές τους κατά την κρίση τους.
Ο Δημιουργός του Σήματος-Σλόγκαν που τελικά θα καταταχθεί πρώτο θα λάθει χρηματική αμοιβή €3.000 και ένα ταξίδι στην Ευρώπη(από χορηγό). Οι δημιουργοί των άλλων δύο θα λάβουν αμοιβή από €1.000 έκαστος.
Η Διοργανώτρια θα ενημερώσει τους Δημιουργούς των Σλόγκαν σχετικά με την ανάδειξή τους και την θέση κατάταξη του Σλόγκαν τους , άμεσα και πάντως το αργότερο ως τις 20/01/15 μέσω συγχαρητήριας επιστολής της Διοργανώτριας που θα του αποσταλεί.
Για την παραλαβή του επάθλου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας κάθε φυσικού ή νομικού προσώπου και η έκδοση κάθε προβλεπόμενου κατά περίπτωση παραστατικού από το νόμο.

Όλες τις σχετικές πληροφορίες θα βρείτε εδώ

37a06e4a72d6cb27621f1ed829bbee81_L

3 Responses

 • Διαγωνισμοκυνηγος

  Αλα της η Τριπολη…
  Δινουν και επαθλο? Μας κακομαθαινετε…

 • ΔιαγωνισμοΦάγος

  “Επιλογή Σλόγκαν και αμοιβή (δίκην χρηματικού επάθλου)”

  η αμοιβή θα ρθει κατόπιν δίκης? τι λέει?

  πείτε λίγο γιατί με μπέρδεψε και θέλω οπωσδήποτε να συμμετάσχω…ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ

 • ΔιαγωνισμοΦάγος

  γιατί δεν είμαστε τώρα να περνάμε και από δίκες..Το διαγωνισμό θέλουμε να κερδίσουμεΣτην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 14-10-2019 [0]

Διαγωνισμός για επανασχεδιασμό του λογότυπου του ΕΤΕΚ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 12-09-2019 [0]

4ος διεθνής διαγωνισμός αφίσας Graphic Stories Cyprus

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 07-09-2019 [0]

Οι νικητές των ΕΒΓΕ 2019 στα Art Directors Club of Europe Award

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 15-08-2019 [1]

Ο Δήμος Έδεσσας προσκαλεί το κοινό να επιλέξει το λογότυπό του

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 30-07-2019 [0]

Άλλος ένας οργανισμός αναζητά δωρεάν λογότυπο μέσω ανοιχτού διαγωνισμού

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 19-07-2019 [0]

Η νέα πρωτεύουσα της Αιγύπτου αναζητά όνομα και λογότυπο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 16-07-2019 [0]

Διαγωνισμός λογοτύπου για φοιτητές από φοιτητές

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 15-07-2019 [0]

5ος Διαγωνισμός Αφίσας για την Τυπογραφία

ΆΡΘΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 04-07-2019 [6]

Το πρόβλημα με τον διαγωνισμό λογοτύπου του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 01-07-2019 [0]

Διαγωνισμός για το λογότυπο της Κυπριακής Δικαστικής Υπηρεσίαςdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).