Τσέβης και Zaz design στο Πανόραμα Design 2011

09-11-2011

O διεθνούς φήμης εικονογράφος και σχεδιαστής Χάρης Τσέβης και το νεανικό γραφείο Zazdesign Graphic Lab θα δώσουν το παρόν στο φετινό Πανόραμα Design, που θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο της οδού Πειραιώς του Μουσείου Μπενάκη.

Ο Χάρης Τσέβης πρόκειται να μιλήσει για το Gatorade Evolution, τις έθνικ καταβολές μιας καμπάνιας που έπαιξε σε ολόκληρο τον κόσμο και έγινε για λογαριασμό της TBWA του Los Angeles. Στην παρουσίασή του θα συζητήσει για την αναζήτηση στέρεων βάσεων για τη δημιουργία σύγχρονων τάσεων στην επικοινωνία του Ν.1 αθλητικού ποτού στον κόσμο καθώς και για την ανάπτυξη ενός οπτικού λεξιλογίου από χώρα σε χώρα και από προϊόν σε προϊόν.

 

Διεθνές στοιχείο διαθέτει και η παρουσίαση του Zazdesign Graphic Lab, με τίτλο “Η Οδύσσεια ενός περιοδικού”. Πρόκειται για μια ετήσια έκδοση τουριστικού περιεχομένου με τίτλο “Odyssey.to Greece”, η οποία προωθεί την Ελλάδα στη ρώσικη αγορά. Τα κορίτσια της Zazdesign θα αποκαλύψουν τον πολύπλοκο αλλά και ενδιαφέρον δρόμο σχεδιασμού τεσσάρων ετών, τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισαν στη πορεία και το αποτέλεσμα, το οποίο ακόμα και σήμερα βρίσκεται στη διαδικασία μεταμόρφωσης.

 

Το όγδοο Πανόραμα Design, διοργανώνεται από το περιοδικό +Design στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138, Αθήνα) στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2011. Κάθε μέρα για την επόμενη εβδομάδα, θα παρουσιάζουμε από εδώ τους φετινούς ομιλητές.
Εισιτήρια για το Πανόραμα μπορείτε να αγοράσετε στην τιμή προπώλησης (με σημαντική έκπτωση) μέχρι και τις 3 Δεκεμβρίου, είτε online είτε τηλεφωνικώς στο 2109523617.
Ισχύουν ακόμα περισσότερο μειωμένες τιμές για τα (ταμειακώς εντάξει) μέλη της Ένωσης Γραφιστών, φοιτητές και ανέργους, απαραιτήτως με τη επίδειξη κάρτας μέλους, φοιτητικής ταυτότητας (ή βεβαίωσης γραμματείας) και κάρτας ανέργου αντίστοιχα.
Περισσότερα εδώΣτην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ 12-07-2017 [0]

Νέα δημιουργική δεκαετία για τον Αλέξανδρο Γαβριλάκη

Σουσάμι Άνοιξε!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ 17-07-2015 [0]

Ένας Έλληνας σχεδιαστής για την Αlfa Romeo

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΝΕΑ 11-02-2015 [0]

O Δημήτρης Κολιαδήμας παρουσιαζει την Semiotik Design Agency

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΝΕΑ 28-01-2015 [6]

O Δημήτρης Παπάζογλου σε νέο κεφάλαιο της καριέρας του

Η Dasc αναλύει την τέχνη του brief στο designAthens

H NotoriusGrey αναλύει στο designAthens τις σχέσεις σχεδιαστή-πελάτη

Οδηγός επιβίωσης για σχεδιαστές από την Kommigraphics στο designAthens

Five Eight and Athanco wear their sunglasses at night

O Νέαρχος Ντάσκας μιλά στο designAthens για το design και τη μουσικήdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).