Γιάννης Τσιτσώνης και Πάνος Παπαναγιώτου/hellopanos στο Πανόραμα Design 2011

11-11-2011

Οι δύο ομιλητές του Πανοράματος Design 2011 που αποκαλύπτουμε σήμερα είναι ο ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ… φήμης Γιάννης Τσιτσώνης και ο γνωστός ως hellopanos, Πάνος Παπαναγιώτου.

H παρουσίαση του Γιάννη Τσιτσώνη φυσικά, αφορά στα δύο χρόνια παραγωγής της τηλεοπτικής σειράς animation “ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ”. Μια μικρή ομάδα δημιουργών αναλαμβάνει να εκπληρώσει ένα μεγάλο και απαιτητικό έργο. Προβλήματα που εμφανίζονται και λύσεις που δίνονται. Οι μεγάλες δυνατότητες της προσιτής πλέον τεχνολογίας, multitasking συντελεστές, η μάχη με το budget και οι δημιουργικοί συμβιβασμοί μπροστά στο deadline.

YouTube Preview Image

 

Η παρουσίαση του Πάνου Παπαναγιώτου στο Πανόραμα έχει τίτλο ‘Building Typography’ και θα εστιάσει αρχικά στην φιλοσοφία και μεθοδολογία του πανεπιστημιακού project με τίτλο House X. Μια εργασία που πειραματίζεται με την σχέση της Αρχιτεκτονικής και της Τυπογραφίας μέσα από το ομότιτλο έργο του Peter Eisenman. Στη συνέχεια η παρουσίαση θα στραφεί στους τρόπους με τους οποίους το  House X επηρέασε τη δουλειά του σε επόμενα projects μέχρι το πρόσφατο εργαστήριο μεταξοτυπίας με τίτλο ‘Keep Calm and Print On’.

 

Το όγδοο Πανόραμα Design, διοργανώνεται από το περιοδικό +Design στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138, Αθήνα) στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2011. Κάθε μέρα για την επόμενη εβδομάδα, θα παρουσιάζουμε από εδώ τους φετινούς ομιλητές.
Εισιτήρια για το Πανόραμα μπορείτε να αγοράσετε στην τιμή προπώλησης (με σημαντική έκπτωση) μέχρι και τις 3 Δεκεμβρίου, είτε online είτε τηλεφωνικώς στο 2109523617.
Ισχύουν ακόμα περισσότερο μειωμένες τιμές για τα (ταμειακώς εντάξει) μέλη της Ένωσης Γραφιστών, φοιτητές και ανέργους, απαραιτήτως με τη επίδειξη κάρτας μέλους, φοιτητικής ταυτότητας (ή βεβαίωσης γραμματείας) και κάρτας ανέργου αντίστοιχα.
Περισσότερα εδώ

2 ResponsesΣτην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ 12-07-2017 [0]

Νέα δημιουργική δεκαετία για τον Αλέξανδρο Γαβριλάκη

Σουσάμι Άνοιξε!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ 17-07-2015 [0]

Ένας Έλληνας σχεδιαστής για την Αlfa Romeo

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΝΕΑ 11-02-2015 [0]

O Δημήτρης Κολιαδήμας παρουσιαζει την Semiotik Design Agency

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΝΕΑ 28-01-2015 [6]

O Δημήτρης Παπάζογλου σε νέο κεφάλαιο της καριέρας του

Η Dasc αναλύει την τέχνη του brief στο designAthens

H NotoriusGrey αναλύει στο designAthens τις σχέσεις σχεδιαστή-πελάτη

Οδηγός επιβίωσης για σχεδιαστές από την Kommigraphics στο designAthens

Five Eight and Athanco wear their sunglasses at night

O Νέαρχος Ντάσκας μιλά στο designAthens για το design και τη μουσικήdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).