Έρευνα αγοράς για τη γραφιστική επιμέλεια του εντύπου της Κ.Ο.Θ.

28-07-2012

Το Ειδικό Ταμείο Οργάνωσης Συναυλιών της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης διοργανώνει “έρευνα αγοράς”, με ανοιχτή πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο, για τη γραφιστική επιμέλεια του εντύπου της ορχήστρας κατά την περίοδο Σεπτεμβρίου 2012 – Ιουλίου 2013.

Ζητείται η οικονομική προσφορά για το κόστος δημιουργικού (γραφιστικός σχεδιασμός) και οι γραφιστικές προτάσεις (εξώφυλλο και μία εσωτερική σελίδα τουλάχιστον), με τις εξής προδιαγραφές: Διαστάσεις 11,5 cm πλάτος X 16,7 cm ύψος (κλειστό), 23 cm πλάτος X 16,7 cm ύψος (ανάπτυγμα), χαρτί γραφής, δέσιμο καρφίτσα, εκτύπωση τετραχρωμία, 40 σελίδες κατ’ ελάχιστο και τιμή για κάθε επιπλέον τετρασέλιδο. Η τελική επιλογή θα γίνει βάσει της γραφιστικής πρότασης, με συνυπολογισμό της προσφερόμενης τιμής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν όσες διαφορετικές γραφιστικές προτάσεις επιθυμούν.

Η ηλεκτρονική αποστολή των προσφορών πρέπει να γίνει – το αργότερο – έως τις 7 Σεπτεμβρίου (10 π.μ.), στο e-mail: info@tsso.gr Πληροφορίες ή διευκρινίσεις στο τηλέφωνο 2310 257 910 και στην ιστοσελίδα της ορχήστρας

10 Responses

 • Τζανέτος Πετροπουλέας

  Αυτό δεν είναι έρευνα αγοράς…
  Είναι άτυπος μειοδοτικός διαγωνισμός και με προτάσεις δημιουργικού…
  Βάφτισαν το κρέας ψάρι και κοροϊδεύουν ότι νηστεύουν…

 • Παν. Λουτράρης

  Κλασικές ελληνικές κουτοπονηριές…

 • Πουπουλίδης Αντώνης

  Αμοιβή «απόρριψης»; Μήπως…

 • Lefteris

  Θα ήταν εντιμότερο να πληρώσετε για να δείτε προτάσεις. Επίσης να προβλέψετε και μία αποζημίωση απόρριψης γι’ αυτούς που θα πάρουν μέρος και δε θα σας αρέσει το αποτέλεσμα της πρότασής τους!

 • Γιώργος Νικολαΐδης

  Να το κάνουμε διαφορετικά… να πάμε να δούμε τη συναυλία και άμα δεν μας αρέσει να μήν την πληρώσουμε…

 • Χρήστος Πλασσαράς

  @Νικολαϊδης. Σε διορθώνω. Να μας παίξουν 5 λεπτες εισαγωγές από καμμιά 10αριά κομμάτια, να διαλέξουμε ποιο μας αρέσει περισσότερο και «άμα λάχει» και έχουν καλό εισιτήριο τότε να κάτσουμε να το ακούσουμε ολόκληρο. Διάολε, σε λίγο θα αρχίσουμε να νοσταλγούμε τους διαγωνισμούς λογοτύπου Δήμων με δώρο τη ρακή.

 • Λευτέρης Κοντογιάννης

  Έτσι ακριβώς καταντάει ένα επάγγελμα όταν οι ίδιοι οι επαγγλεματίες σκάβουν το λάκο τους. Μη γελιόμαστε, αυτού του είδους τις “έρευνες αγοράς” ή τους “διαγωνισμούς” ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο σκαρφίζεται ο κάθε οργανισμός προκειμένου να τη “βγάλει” στο όσο πιο τσάμπα γίνεται (με το θράσος να τις ανακοινώνουν και επισήμως), εμείς οι δημιουργικοί επαγγελματίες είμαστε οι πρώτοι που τις βάλαμε στο παιχνίδι και τις επιτρέψαμε.

 • Παναγιώτης Μεταλληνός

  Τα ίδια “Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου”. Η ιστορία όχι μόνο επαναλαμβάνεται αλλά εμπλουτίζεται συνέχεια με νέες εξωφρενικές ιδέες διαγωνισμών. Facebook likes, polls, δημοσιεύσεις σε blogs etc. Από την στιγμή που υπάρχουν συνάδελφοι που ενισχύουν αυτού του είδους διαγωνισμούς και υπάρχει το δικαίωμα στον οποιοδήποτε να αυτοαποκαλείται επαγγελματίας γραφίστας – σχεδιαστής οπτική επικοινωνίας ή όπως αλλιώς είναι της μόδας, άρα και να έχει το δικαίωμα να παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς, καλά να πάθουμε. Στο δια ταύτα ας κάνουμε και λίγο χιουμοράκι και πλακίτσα μιας και είναι το μόνο που μας έμεινε. Με τις υγείες μας.

 • Δημήτρης Κανελλόπουλος

  Τελικά είδαμε φως, και απο γραφείο που έχει πάρει ΜΕΓΑ ΕΒΓΕ. σουπερ.

 • Δημήτρης Κανελλόπουλος

  το link > http://www.tsso.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=648&Itemid=79Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 28-09-2020 [0]

Εκ νέου πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εικαστική αποτύπωση του λογότυπου τουριστικής προβολής της Σίφνου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 23-09-2020 [0]

Οι διακριθέντες των ΕΒΓΕ 2020 στα ADC*Europe Awards

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 10-09-2020 [0]

Σπάστε τα Τείχη το θέμα του 5ου Διεθνoύς Διαγωνισμού Αφίσας από το Graphic Stories Cyprus


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 21-07-2020 [0]

Έως €15.000 για τους νικητές του διαγωνισμού για την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστημικού Προγράμματος

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 01-06-2020 [4]

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας προσφέρει €1.000 για το νέο του λογότυπο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 29-05-2020 [0]

Ένα μυστήριο στον ανοικτό διαγωνισμό για το λογότυπό της Σίφνου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 03-05-2020 [1]

Διαγωνισμός για την τουριστική ταυτότητα της Κύπρου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 29-04-2020 [2]

Νέους λογότυπους αναζητά η ΕΡΤ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 17-04-2020 [0]

Πρόσκληση δημιουργίας από το περιοδικό gr design

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 18-02-2020 [2]

Διαγωνισμός λογοτύπου για τα 2500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλώνdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).