Yasu από τη Red Design Consultants

24-04-2013

Το νέο brand έχει στην καρδιά του το ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι και στην ψυχή του τη δημιουργική πνοή της Red design consultants.

Τo Yasu ξεκίνησε το 2011 κι έχει ήδη 3 καταστήματα: στο McArthur Glen, στο The Mall & τώρα και στην Κηφισιά.
Μία καθημερινή, νόστιμη και θρεπτική, διατροφική επιλογή που βασίζεται στο ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, φρέσκο ή παγωμένο, με όλους τους πιθανούς και απίθανους γευστικούς, αλμυρούς και γλυκούς, συνδυασμούς που μπορούν να το συνοδεύσουν, μαζί με shakes, χυμούς και φρουτοσαλάτες από φρέσκα φρούτα.

Η Red design consultants, η ειδικευμένη εταιρεία branding, επανασχεδίασε μια σύγχρονη και ελληνική ταυτότητα με έμφαση στις αξίες της ίδιας της Ελλάδας, με ένα σύνολο δημιουργικών εφαρμογών επικοινωνίας: από την εικαστική επιμέλεια των καταστημάτων και των εντύπων, έως τα digital menu και μία πρωτότυπη σειρά συλλεκτικών postcards (souvenirs), με άποψη και χαρακτήρα.

_MG_0606 _MG_9320 Yasu Packaging YASU Postcards 1 YASU Postcards 3 YASU Shop at Kifissia b YASU Shop at Kifissia Interior a YASU Shop at Kifissia YASU Shop at McArthurGlen a

4 Responses

 • Rodolfos

  1000 Μπράβο στα κορίτσια της Red!!!!

 • Z

  Γουστάρω Ελληικές εταιρίες και Ελληνικό μπράντινγκ χωρίς 1 λέξη στα ΕΛληνικά.
  Α ρε Τζάμπο που σας χρειάζεται..

 • Ντον Ντιέγκο Ντε Λα Βέγκα

  Όλα, χέφε Θέτα, θα εθυμφωνούθα εκατό τοιθ εκατό εμαδί θου, αν εχρηθιμοποιούθεθ τη λέκθη “εθτιγμάτιδμα” –ή έθτω μία από τιθ λέκθειθ “εμαρκάριδμα” ή “πυροθφράγιδμα”– αντί τηθ λέκθηθ “μπράντινγκ”.

  Ίθωθ όμωθ να ήταν θωθτό να λάβουμε υπόπθιν μαθ τιθ ομάδεθ εθτοχοποίηθηθ τηθ επικοινωνίαθ που επέλεκθαν οι θενιορίτεθ Θεντούκα εμαδί με τουθ εθυνεργάτεθ τουθ.

  Οι περιθθότεροι Γριέγοθ εγνωρίδουν Ινγκλέθ. Επίθηθ θε καιρούθ εγλομπαλιδαθιόν και Τρόικαθ δεν μπορούμε να απθηφίθουμε την ειθροή αλλοδαπήθ κουλτούραθ. Βοηθάει και η αβανταδόρικη τοποθεθία αυτήθ τηθ χώραθ που την κάνει προϊόν τουριθτικήθ εκμετάλλευθηθ. Υπάρχουν και πολλοί άλλοι παράμετροι που μαθ ωθούν θτην επιλογή αυτήθ τηθ κοινήθ γλώθθαθ επιπέδου πίτδιν, αλλά δυθτυχώθ δεν διαθέτω το χρόνο για να αναπτύκθω τον προβληματιδμό περιθθότερο.

  Οπότε όποιοθ διαφωνεί με την επικοινωνία τηθ αλυθίδαθ του θενιόρ Ρωμανού, είναι πάντα ευπρόθδεκτοθ θτα καταθτήματα (με αλφαβητική θειρά) ΤθillBoκθ, Freθko Yogurt Bar, Froyo, New Yog, Θnoyo, White Yo, Yogen Fruθ, Yoging, Yogurtlandia, YooMoo, κλπ., για να απολαύθει την κθενόφερτη εμόδα των ελληνικών παγωμένων γιαουρτιών (ή όπωθ μου αρέθει να λέω ο ίδιοθ “γιογούρεθ κονχελάδοθ γριέγοθ”).

  Θέλω όμωθ να πιθτέπθω ότι η πλειοπθηφία των προϊόντων και εθυθτατικών που διατίθενται θτα Yaθu είναι ελληνικήθ καταγωγήθ ή παραγωγήθ.

  Κθέρει κανείθ τι απέγινε η αγελάδα τηθ προηγούμενηθ επικοινωνίαθ που είχε θχεδιάθθει από Κα Ντοθ/Μπομπ Εθτούδιο;

  Αιθθάνομαι και την ανάγκη να δητήθω θυγνώμη για την προφορά μου, αφού μάλλον δεν έχει μείνει απαρατήρητο ότι δυθκολεύμαι αρκετά με το θίγμα. Πέρο με βάλε βέργα.

  #ΜeQuieroIr

 • Telalis

  @Ντον Ντιέγκο Ντε Λα Βέγκα

  Πωωω πολύ έξυπνο που τα εγραψές ολα με ¨θ¨!!!Στην περίπτωση που κάποιο σχόλιο περιέχει υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να το καταργήσουν μερικώς ή πλήρως. Προς αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων (spam), τα μηνύματα που περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες θα παραμένουν αφανή μέχρι να εγκριθούν από τους υπεύθυνους του designmag.gr.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 21-09-2020 [2]

Από την Red Creative τα 55α Δημήτρια

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 04-09-2020 [0]

Η οπτική ταυτότητα του 61ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 17-07-2020 [19]

H νέα ταυτότητα του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 14-05-2020 [6]

Εναλλακτική για μάσκες προσώπου

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 15-04-2020 [1]

Μια γραμματοσειρά εμπνευσμένη από τις ημέρες του Koρωνοϊού

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 29-03-2020 [0]

Επετειακός λογότυπος για το τα 200 χρόνια από το 1821 και από την Αμερικανική Πρεσβεία

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 20-03-2020 [0]

Σλοβένος γραφίστας εμπνέεται από τον COVID-19

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 14-02-2020 [0]

Η νέα ταυτότητα της Aegean

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 10-02-2020 [2]

Η Beetroot σχεδιάζει για τα 200 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 22-11-2019 [1]

Εναλλακτικές κινηματογραφικές αφίσες από τον Γιώργο Προμπονάdesignmag.gr has been designed by
Beetroot and is powered by WordPress.
Hosted by Apogee Information Systems.
Entries (RSS) and Comments (RSS).